Om oss

Holman Næringutvikling en avdeling av selskapet ROE as. Holman Næringsutvikling arbeider primært med bistand til utvikling, salg eller kjøp av små og mellomstore bedrifter.

Eiendomsoverdragelse er i dag en økende utfordring. I Norge vil mer enn 160 000 bedrifter skifte eier de kommende 10 år. Gründere må ta stilling til hva som skal skje med bedriften de har bygd opp. Eierskifte krever god forberedelse . En selger bør forberede salget(pynte bruden) minst to år før bedriften selges. Å gjøre de rette forberedelsene betyr økt verdi!Erfaringsmessig er eierskifte en prosess man må starte tidlig nok!

Det er ikke alltid enkelt å selge bedriften sin eller finne en bedrift som er til salgs. Vi ønsker derfor å bidra til slik at det skal være enkelt og trygt for deg som ønsker å investere i en annen bedrift, eller ønsker å selge livsverket ditt.

Vår kompetanse og vår styrke er først og fremst jus, økonomi og marked/salg. Vårt team består av advokat, økonomer og rådgiver innen salg, marked og overdragelse. Din beste sikkerhet for kjøp eller salg av en liten eller mellomstor bedrift.